O NAS

Smo uspešno družinsko podjetje, ki že več kot 15 let deluje na področju odsesovalnih tehnologij v lesni, kartonažni in papirni industriji. Projektiramo, izdelujemo in montiramo kompletne industrijske sisteme za odsesovanje različnih medijev, zagotavljamo visoke standarde varnosti in zanesljivosti v skladu z direktivo ATEX in CE normami.

Odlikujejo nas vrhunska kakovost, natančnost, znanje, dolgoletne izkušnje in zadovoljni kupci, naši cilji so jasno zastavljeni, nenehno strmimo k napredku, razvoju in izpopolnitvi odsesovalnih naprav v lesni industriji. Naši izdelki združujejo dolgoletno znanje, izkušnje in skupina strokovnjakov, ki deluje na področju projektiranja in konstruiranja. Poslovnim partnerjem ponujamo celostno rešitev, od idejnega osnutka do realizacije projekta.

Naše reference so uspešni projekti doma in v tujini, že nekaj let delujemo na trgih bivše Rusije ter Jugoslavije. Poleg lesne, kartonažne in papirne industrije smo prisotni tudi v reciklažni industriji, ki je pri nas sicer še v povojih, imamo pa zato nekaj uspešno izvedenih projektov na Nemškem trgu. Naše najnovejše področje je področje odsesovanja dimnih plinov, ki nastajajo pri razrezu in varjenju kovin.

Kolektiv podjetja Grabar B.

Naše poslanstvo

Company-Vision
Naše osnovno poslanstvo je zagotavljanje celovitih rešitev na področju filtracije, odsesovanja in skladiščenja. Naš cilj je vzpostavljati in ohranjati dobre odnose s potrošniki, našimi zaposlenimi ter ostalimi deležniki, ustvarjati prijetno delovno okolje ter ohraniti in skrbeti za čisto okolje in racionalno porabo energije, surovin ter drugih naravnih virov.

Vizija

Co Mission
V podjetju Grabar B., d.o.o. si prizadevamo:
  • povečati tržni delež in ugled podjetja na ostalih obstoječih trgih ter uspešno prodreti na nove trge znotraj in izven EU.